Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش رویترز، ساترفیلد به جزئیات بیشتر این خبر هیچ اشاره‌ای نکرده است.

دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان رییسان جمهوری آمریکا و ترکیه نیز شنبه شب در خصوص استقرار سامانه پاتریوت ایالات متحده در جنوب ترکیه و در مرزهای این کشور با سوریه بحث و تبادل نظر کردند.

"مولود چاووش اوغلو" وزیر امورخارجه ترکیه نیز روز شنبه در دیدارش با "مایک پمپئو" همتای آمریکایی‌اش از واشنگتن خواسته است که سامانه موشکی پاتریوت را برای حمایت از آنکارا در برابر حملات در منطقه ادلب در شمال غرب سوریه مستقر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

« خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه نیز دوم اسفندماه گفته بود که آمریکا پس از گسترش درگیری‌ها در سوریه و کشته شدن سربازان ترکیه در منطقه ادلب در شمال غرب سوریه، تصمیم گرفته برای ترکیه سامانه موشکی و پدافندی پاتریوت بفرستد.

درخواست ترکیه برای استقرار سامانه پاتریوت درحالی است که آمریکا پیشتر شرط استقرار این سامانه موشکی را انصراف آنکارا از خرید سامانه دفاعی اس ۴۰۰ روسیه اعلام کرده بود.

بر اساس این گزارش، کاروان نیروهای نظامی ترکیه پنجشنبه شب هفته گذشته در منطقه جبل الزوایه واقع در حومه ادلب سوریه هدف حمله هوایی قرار گرفت و در جریان آن ۳۴ سرباز ترک کشته شدند.

پس از این حمله، ارتش ترکیه مدعی شد که در اقدامی تلافی‌جویانه ۵۴ نظامی سوریه را کشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رویترز پاتریوت ترکیه سفیر امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: اولویت اصلی ما استقرار صلح است

به گزارش قدس آنلاین آمریکا به عنوان بزرگترین حامی مالی و تسلیحاتی اسراییل گرچه نفوذ زیادی بر این رژیم دارد، اما به دلیل لابی‌های قدرتمند صهیونیست در ایالات متحده که معروف‌ترین آن لابی آیپک است، مقامات کاخ سفید هیچ گاه نمی‌توانند از قدرت بر روی تل آویو برای استقرار صلح بهره بگیرند. 

 وزارت خارجه آمریکا از هر گونه توافق صلحی میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس استقبال کرد. 

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت: استقرار صلح اکنون اولویت نخست آمریکاست. با این حال، من نمی‌توانم چارچوب زمانی برای بررسی پیشنهاد حماس از سوی واشنگتن مطرح کنم. درحال حاضر ویلیام برنز، رئیس سازمان اطلاعات آمریکا در حال کار بر روی این مسئله است. 

ویلیام برنز از روز جمعه در خاورمیانه به سر می‌برد و روز گذشته با سفر به دوحه به دنبال نهایی کردن توافق صلح میان طرفین با کمک میانجیگران بود. 

میلر در ادامه خاطر نشان کرد: حقیقت این است که استقرار صلح اولویت نخست ما از صدر تا ذیل این دولت است. همه ما اکنون تمرکز خود را بر روی این موضوع گذاشته ایم. همه خواهان رسیدن به توافق در این زمینه ایم. 

قرار است جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تا ساعاتی دیگر با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی درباره جنگ غزه گفتگو کند. توافق صلح مورد پذیرش حماس از جمله مهمترین محور گفتگوهای دو طرف است. 

کابینه راستگرای نتانیاهو به شدت تحت فشار داخلی برای عملیات نظامی در رفح است به طوری که وزرای راستگرای وی از جمله ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی حماس را متهم به بازی دادن اسراییل کرده و خواهان اشغال رفح شده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • جنگ غزه محور اصلی سفر وزیر خارجه ترکیه به امارات
  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • اردوغان: کارهای ناتمام‌ خود را در سوریه به پایان خواهیم رساند
  • استقبال «اردوغان» از امیر کویت در آنکارا
  • آمریکا: اولویت اصلی ما استقرار صلح است
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد